Bestil senest 23:59 hver tirsdag - For at modtage dine produkter hver torsdag

Vores rejse & Vidensdeling

  • St. Gaasdal – historien om en slægtsgård

    St. Gaasdal – historien om en slægtsgård

    I Gaasdal ligger to gårde. En stor og en lille. Gården, der leverer grise- og oksekød til Økogårdene Skjern Enge, fik navnet Store Gaasdal, der siden er blevet forkortet til...

  • Angus er velsmagende og hårdfør

    Angus er velsmagende og hårdfør

    Det meste af kvæget græsser i Skjern Enge, der er de engarealer, som Skjern Å flyder igennem, før den når sit udløb i Ringkøbing Fjord. En del af kvæget græsser...

  • St. Gaasdal-grisen giver dig en god smag i munden

    St. Gaasdal-grisen giver dig en god smag i munden

    Erling Bonde, en fjerdegeneration landmand på St. Gaasdal, foretrækker at lade hans grise leve et frit liv med masser af plads og udendørs adgang. Dette resulterer i bedre kødstruktur og...