Når du har købt et godt stykke oksekød, er du garanteret faldet over information om, at kødet har krogmodnet og hvor længe, men hvad betyder det egentligt at kødet krogmodner?
''Krogmodning er den gammeldags måde at modne kødet på'' siger Lars Bonde fra Økogårdene Skjern Enge.
26. september, 2023
Lars Bonde
Læs mere
I Gaasdal ligger to gårde. En stor og en lille. Gården, der leverer grise- og oksekød til Økogårdene Skjern Enge, fik navnet Store Gaasdal, der siden er blevet forkortet til St. Gaasdal, af den simple grund, at det var den største.
04. august, 2023
Casper Månsson
Læs mere
Det meste af kvæget græsser i Skjern Enge, der er de engarealer, som Skjern Å flyder igennem, før den når sit udløb i Ringkøbing Fjord. En del af kvæget græsser desuden på Tipperne, hvor det er med til at pleje de helt unikke enge.
24. juni, 2023
Casper Månsson
Læs mere
Erling Bonde, en fjerdegeneration landmand på St. Gaasdal, foretrækker at lade hans grise leve et frit liv med masser af plads og udendørs adgang.
Dette resulterer i bedre kødstruktur og mindre behov for medicin.
Grisene har også mulighed for at bo i skoven i perioder, hvor de kan udforske og have det sjovt.
18. juni, 2023
Casper Månsson
Læs mere