
Når der er kød på krogen
Når du har købt et godt stykke oksekød, er du garanteret faldet over information om, at kødet har krogmodnet og hvor længe, men hvad betyder det egentligt at kødet krogmodner?''Krogmodning...
Bestil senest 23:59 hver tirsdag - For at modtage dine produkter hver torsdag
Når du har købt et godt stykke oksekød, er du garanteret faldet over information om, at kødet har krogmodnet og hvor længe, men hvad betyder det egentligt at kødet krogmodner?''Krogmodning...
I Gaasdal ligger to gårde. En stor og en lille. Gården, der leverer grise- og oksekød til Økogårdene Skjern Enge, fik navnet Store Gaasdal, der siden er blevet forkortet til...
Det meste af kvæget græsser i Skjern Enge, der er de engarealer, som Skjern Å flyder igennem, før den når sit udløb i Ringkøbing Fjord. En del af kvæget græsser...
Erling Bonde, en fjerdegeneration landmand på St. Gaasdal, foretrækker at lade hans grise leve et frit liv med masser af plads og udendørs adgang. Dette resulterer i bedre kødstruktur og...