Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Vores rejse & Vidensdeling

Når der er kød på krogen

Når der er kød på krogen

Når du har købt et godt stykke oksekød, er du garanteret faldet over information om, at kødet har krogmodnet og hvor længe, men hvad betyder det egentligt at kødet krogmodner?

''Krogmodning er den gammeldags måde at modne kødet på'' siger Lars Bonde fra Økogårdene Skjern Enge.
Læs mere
St. Gaasdal – historien om en slægtsgård

St. Gaasdal – historien om en slægtsgård

I Gaasdal ligger to gårde. En stor og en lille. Gården, der leverer grise- og oksekød til Økogårdene Skjern Enge, fik navnet Store Gaasdal, der siden er blevet forkortet til St. Gaasdal, af den simple grund, at det var den største.
Læs mere
Angus er velsmagende og hårdfør

Angus er velsmagende og hårdfør

Det meste af kvæget græsser i Skjern Enge, der er de engarealer, som Skjern Å flyder igennem, før den når sit udløb i Ringkøbing Fjord. En del af kvæget græsser desuden på Tipperne, hvor det er med til at pleje de helt unikke enge.
Læs mere

St. Gaasdal-grisen giver dig en god smag i munden

Erling Bonde, en fjerdegeneration landmand på St. Gaasdal, foretrækker at lade hans grise leve et frit liv med masser af plads og udendørs adgang.
Dette resulterer i bedre kødstruktur og mindre behov for medicin.
Grisene har også mulighed for at bo i skoven i perioder, hvor de kan udforske og have det sjovt.
Læs mere