FÆRDIGRETTER

Engang imellem må aftensmaden eller frokosten gerne være nem og hurtig at tilberede. Samtidig skal det smage både godt, og være som hvis det var  hjemmelavet. Vores økologiske færdigretter, supper og frikadeller er lavet helt fra bunden, af vores egne råvarer.

NYHED SOUS VIDE PRODUKTER
Sous Vide er en fransk tilberedningsmetode og betyder “under vakuum” Kødet er tilberedt ved at det pakkes i vakuum, hvor det efterfølgende langtidsvarmer i tempereret vandbad. Ved at kødet og krydderierne er lukket inde under processen, bevares smag, saftighed og mørhed.
Vandet sikrer, at kødet varmes til perfektion, og er under stabil varme. Varmen aktiverer de enzymer, der findes i kødet, og den nedbryder bindevævet gennem varme i længere tid. På den måde er man sikker på, at kødet er mørt når det er færdigt. Vandet er ikke under høj temperatur, som vi ellers er vant til at stege kød på.
Resultatet bliver perfekt hver gang, og man slipper for at stå og fokusere på bøfferne eller stegen er stegt længe nok – men samtidig ikke for længe. Kødet er færdigtilberedt og kan spises med det samme, men vi anbefaler at brune af inden servering, så kødet får en flot og sprød skorpe. Dette tilfører også Sous Vide tilberedt kød endnu mere smag.