JULETILBUD And og Flæskesteg

Tilbud!

Fra 630,00 DKK

🎄 Juletilbud på økologisk and og flæskesteg af Økogrisen St. Gaasdal 🎄

Bestil din økologiske and allerede nu.
Du kan få leveret lige den torsdag du ønsker. Ved bestilling skriver du blot under kommentarer, hvornår du gerne vil have leveret anden.

Hvor stor skal min and være:
Der er forskellige anbefalinger – men som udgangspunkt, siger man at 3000-3500g til ca. 4 personer.
En tommelfingerregel vi selv bruger – og som ofte passer rigtig godt er, at vi beregner vi ca. 1 kg. frossen rå and, pr. person. Men der er selvfølgelig stor forskel på hvormeget man spiser, om der er børn osv, så dette er kun en rettesnor.
Hvis der skulle være en rest tilbage efter middagen, så pil kødet og findel til tarteletfyld dagen efter – det smager fantastisk, og er ofte et hit blande store såvel som små.
Hvor og hvorlænge skal min and tø op:
En frossen and har bedst af at tø op ved en lav temperatur (under 5 grader), og her er køleskabet det perfekte sted.
Hvis du tør anden op ved køkkentemperatur risikerer du, at den bliver mere tør ved tilberedningen.
Lad anden blive i indpakningen, og læg den i et fad med dyb kant, så du ikke får væske ud i køleskabet.
Ved optøning i køleskab, skal du forvente det tager to dage, altså 48 timer. Og er det en meget stor and, skal du regne med tre dage før anden er helt optøet. Du kan dog godt lade den stå på køkkenbordet 7-8 timer før tilberedning. 
Vores økologiske ænder er kød- og meget smagfulde.
Smagen kommer ved, at de hele sommeren går  ude på en stor økologisk kløvergræsmark, og har mulighed for at gå ind om natten. Det benytter de sig af, for de kan nemlig ikke kan lide at være ude, når det er mørkt. Når ænderne går ud og ind kan de godt blive beskidte, men de er vældig gode til at gøre sig selv pæne og nydelige, når de plukker sig. Når økologiske ænder lever udelivet, og rengøre sige mere end ænder der har været inde hele deres liv, kan det godt lave lidt rod i cyklus med hvornår de skifter fjer. Fjerpragten kan blive lidt uens. Det er naturens gang, når det er en “ude-and”. Ænderne slagtes ved 14 ugers alderen, og de tages op og bæres af menneskehænder om natten, for at undgå stress, på vognen til slagtning. Slagtning foregår på øko-godkendt slagteri, og de udsættes IKKE for halal slagtning.

(Hvis du allerede har bestilt din juleand, og gerne vil have en flæskesteg med,
så ring til Kis på 23 30 60 59 – så finder vi ud af det.

Det kan også være du ønske en anden størrelse flæskesteg end den der er med i tilbuddet – så ring endelig, og vi laver tilbuddet med den størrelse du ønsker. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Yderligere information

Vælg tilbud

And 2500-2900g / Flæskesteg 1000-1200g, And 2900-3200g / Flæskesteg 1200-1400g, And 3200-3500g / Flæskesteg 1400-1600g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *