Tilbud!
Opskrift:
Fra 135,00 DKK
af brystflæsk fra Økogrisen St. Gaasdal.
Slagteren har skåret sværene, så stegen lige er klar til ovn eller grill
Opskrift:
Gnid salt ind i sværen på ribbensstegen og kom laurbærblade ned mellem sværene. Læg stegen på en rist i en bradepande og hæld vand i bunden af bradepanden. Sæt stegen i en kold ovn og tænd ovnen på 200 grader. Steg ribbensstegen i 1½ time, indtil den er gennemstegt og sværen er sprød. Hvis sværen ikke er sprød, når stegetiden er forbi, kan du tænde for grillen i ovnen, men hold øje med varmen, så sværen ikke bliver mørk. Lad stegen hvile 10-15 min., før den skæres i skiver. Hvis du bruger et stegetermometer er ribbenstegen klar når den når 67 – 70 graders kernetemperatur.
Pris pr. 1/2 kg. 82,50
Yderligere information
Vælg vægt | 900-1000g, 1000-1200g, 1200-1400g, 1600-1800g |
---|