Fra 95,00 DKK
At producere økologiske spegepølser, er et slagterhåndværk. Processen tager 4-5 uger, og det kræver først og fremmest godt kød, en slagter der ved hvad han har med at gøre, og de rette modningsfaciliteter. Vores dygtige Slagter Karsten, har arbejdet med økologi siden 1996, og han er en “nørd” når det kommer til pølsemageri produkter – og det kan smages på det han laver.
Vælg mellem
Oksespegepølse – vægt 425g
Fennikel spegepølse – vægt 425g
Hvidløgssalami – vægt 425g
Kartoffel spegepølse – vægt 425g
OBS. Spegepølser leveres ferske
TIPS: Når du åbner for en spegepølse, så fjern emballagen helt, og pak den i “madpapir” i stedet, så kan den holde sig meget længere tid, i køleskabet
Yderligere information
Vælg variant | Okse spegepølse, Hvidløgs spegepølse, Fennikel spegepølse, Kartoffel spegepølse |
---|