Krogmodnet ribeye steak 2 stk. a´300g

Tilbud!

Sådan laver du den perfekte bøf.
Smør bøffen med lidt olie og krydder med salt og peber.
Kom smør på panden og varm den op.
Først når panden er varm og smør er brust af, kommes bøffen på.
Husk rigeligt med smør, og overhæld bøffen godt med smør
undervejs i stegningen. Du kan med fordel også smide et
par knuste hvidløg og evt. lidt rosmarin eller timian
krydderier panden, det er med til at give ekstra god smag. 

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit
fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand
og kødet springer tilbage. Et andet tegn er,
at kødsaften begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles det
som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den
hvile i ca. 5 min. før den spises. Så bliver nydelsen større.

225,00 DKK

2 stk. store flotte og garantimøre Ribeye bøffer
Skåret af marmoreret oksefilet af økologisk Angus – krogmodnet og velhængt i min. 3 uger.
Vægt pr. stk. ca. 300-320g

Pris pr. 1/2 kg. Kr. 237,50

 

På lager

Kategori:

Sådan laver du den perfekte bøf.
Smør bøffen med lidt olie og krydder med salt og peber.
Kom smør på panden og varm den op.
Først når panden er varm og smør er brust af, kommes bøffen på.
Husk rigeligt med smør, og overhæld bøffen godt med smør
undervejs i stegningen. Du kan med fordel også smide et
par knuste hvidløg og evt. lidt rosmarin eller timian
krydderier panden, det er med til at give ekstra god smag. 

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit
fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand
og kødet springer tilbage. Et andet tegn er,
at kødsaften begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles det
som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den
hvile i ca. 5 min. før den spises. Så bliver nydelsen større.

Beskrivelse

 

Yderligere information

Vælg vægt

500-600g, 600-650g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.