Ribeye Steak

Fra 237,50 DKK

2 STORE FLOTTE OG GARANTIMØRE RIB EYE

Skåret af oksefilet af økologisk Angus – krogmodnet og velhængt i min. 3 uger.

Pris pr. 1/2 kg. Kr. 237,50

Sådan laver du den perfekte bøf.
Smør bøffen med lidt olie og krydder med salt og peber. Kom olie på panden og varm den op. Først når panden er varm kommes bøffen på. Mærk på bøffen undervejs.

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand og kødet springer tilbage. Et andet tegn er, at kødsaften begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles det som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den hvile i ca. 5 min. før den spises. Så bliver nydelsen større.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

Yderligere information

Vælg vægt

500g, 600g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *