Lårtunge 1500-2000g

198,00 DKK

Lårtunge af økologisk Angus – et rigtig dejligt stykke kød
Vægt 1,5 – 2,0 kg

Lårtunge kan bl.a. anvendes til pålæg – saltkød til dyrlægens natmad 
Prøv f. eks. Brdr. Prices opskrift her https://www.dr.dk/mad/opskrift/dyrlaegens-natmad

Sådan laver du lårtunge i ovnen:
Afpuds lårtungen. Smelt smør i en pande, og brun lårtungen på alle sider. Når lårtungen er brunet, lægges den i en bradepande. Giv den et godt drys salt og godt med peber. Steg den i ovnen i halvanden til 2 timer (afhængig af ovn) i en 100 grader varm ovn. Mål jævnligt lårtungens temperatur. Stegen skal have en kernetemperatur på ca. 60-65 grader. 

På lager

Kategorier: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *