Krogmodnet Skjern Enge entrecote

Sådan laver du den perfekte bøf.
Lad bøfferne ligge på køkkenbordet (udpakket)
i ca. 1/2 time inden stegning. Drys dem med salt.
Kom (gerne rigeligt smør) på panden og varm den op.
Først når panden er varm og smørret er bruset af,
kommes bøfferne på. Steges ca. 3-4 min. på hver
side ialt.  Gerne 1 min. på hver side ved høj varme
– skru derefter ned på middel og giv begge sider
2-3 min. hver. Mærk på bøfferne undervejs.

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit
fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand og
kødet springer tilbage. Et andet tegn er, at kødsaften
begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles det
som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den
hvile i ca. 5 min. før den spises.
Så bliver nydelsen større.

Fra 225,00 kr.

2 stk. FLOTTE OG GARANTIMØRE Skjern Enge Entrecoté

Skåret af højreb af økologisk Angus – krogmodnet og velhængt i min. 3 uger.

Pris pr. 1/2 kg. Kr. 225,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Sådan laver du den perfekte bøf.
Lad bøfferne ligge på køkkenbordet (udpakket)
i ca. 1/2 time inden stegning. Drys dem med salt.
Kom (gerne rigeligt smør) på panden og varm den op.
Først når panden er varm og smørret er bruset af,
kommes bøfferne på. Steges ca. 3-4 min. på hver
side ialt.  Gerne 1 min. på hver side ved høj varme
– skru derefter ned på middel og giv begge sider
2-3 min. hver. Mærk på bøfferne undervejs.

Rød: bøffen giver næsten ikke efter og dit
fingeraftryk bliver hængende i kødet.

Medium: Dit fingeraftryk møder modstand og
kødet springer tilbage. Et andet tegn er, at kødsaften
begynder at sive i gennem overfladen.

Gennemstegt: Når du trykker på bøffen føles det
som en madras — den springer tilbage.

Når bøffen har fået det den skal så lad den
hvile i ca. 5 min. før den spises.
Så bliver nydelsen større.

Beskrivelse

 

Yderligere information

Vælg vægt

475-525g, 525-550g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *